Select Page

Om oss

Quicktrip.se är en prisjämförelsesajt för flygresor. Vi underlättar ditt sökande genom att jämföra priser hos alla resebyråer och flygbolag som säljer flygresorna.

Genom sökfunktionen söker du på alla ställen samtidigt. Därefter ger vi dig möjligheten att välja vem du vill köpa flygresan hos. Quicktrip.se säljer inte flygresor, vi är här för att hjälpa dig att hitta bästa pris och resa.

Även vi här på Quicktrip.se är passionerade resenärer och har både erfarenhet och kunskap till att skapa den bästa möjliga sökmotorn för just dig. Därför hjälper vi dig som besökare att snabbt och enkelt hitta billigaste och bästa resan till destinationen du söker.

Vi står även till tjänst med sökningar för mer avancerade resor som innehåller flera stopp eller behöver gå via speciella flygplatser. Våra unika sökfunktioner tillåter dig att söka efter resor med vår priskalender eller lägga prisbevakningar på de specifika datum då du vill resa. Vår ambition är att se till att våra besökare får det bästa hjälpmedel som finns till att hitta rätt resa och bäst pris. Vi jobbar ständigt med förbättringar för att du som besökare ska få en trevlig upplevelse. Ett nytt främmande land kommer alltid ge dig positiva livsinsikter som du har nytta av i ditt vardagliga liv så som mod till att våga utforska nya platser, ansikten, människor och en helt ny värld full av kultur. Vi uppmuntrar alla till att ge sig ut i den stora världen och utforska vad som finns där ute. Att resa ger dig minnen för livet och vi vill vara en av anledningarna till att dessa minnen skapas.

Vi på Quicktrip.se önskar dig all lycka och välfärd på dina kommande resor.